Kalle

FIN MVA Shamila’s Halley’s Burst

Synt. 28.6.1997-4.5.2012

Genotyyppi eeBb (kantaa ruskeaa väriä).
Lonkat A/A, kyynärät 0/0, silmät terveet (11/2011), Optigen Normal / Clear.
Hyväksytty taipumuskoe, mejä: Avo 2, nome: Alo 0,näyttely: Fin Mva,cacib
Näyttelytuloksia;: 9 x ROP, 5 x VSP, 11 x ROP VET ja 2 x VSP VET

Omistajat: Auli ja Pasi Peltokangas

FIN MVA
PASTIME’S TRIPE-HOUND
HIRSIPIRTIN KASINO SANDYLANDS APRIL MADNESS GB SH CH ARDMARGHA MAD HATTER
GB SH CH SANDYLANDS LONGLEY COME RAIN
FIN MVA HIRSIPIRTIN EMMA KUPROS KASSIDY
HIRSIPIRTIN AMANDA
FIN MVA MALLARDS CADDIS CASED INT UCH NORD UCH LICITHAS BLIZZARD KANS MVA POHJ MVA BARONOR PHOENIX
N & SUCH
MALLARDS SAND EEL S MVA N MVA BALLYDUFF FERGUS
S430475
FIN MVA BEAR’S EXTRA LASS
A/A 0/0
FIN JVA FIN MVA FIN KVA S MVA DK MVA KANS MVA S JVA N JVA N MVA BIGGAS YNGA
A/A 0/0
FIN MVA EATONS MINSTREL MINNOWS WINTER WHIZZ
EATONS HANG ON TO ME
FIN MVA ARTISTICO GIULIETTE FIN MVA FÅGELÄNGENS HAWKWR HUNTER
KAMITAN DESIBELI
FIN MVA PRECIOUS FRIEND MAGNOLIA MILFORD
A/B
NEWINN FIR CONE NEWINN FREEBOOTER
CLARE OF CHARNWOOD AT NEWINN
SMART FELLOW’S WE ARE THE WORLD BALNOVA SUPER TRAMP
STOWLODGE QUINTETTE

Kalle on ollut nuoresta saakka kova touhuamaan. Luonteeltaan hyvin sosiaalinen, vilkas, leikkisä, rohkea ja itsepäinen ja halutessaan kaikki hurmaava herrasmies. Koska Kalle on ensimmäinen noutajamme sen koulutuksessa on tullut tehtyä kaikki mahdolliset virheet. Onneksi Kallesta on siitä huolimatta kehittynyt ihan kelpo kaveri niin metsälle kuin muuhunkin toimintaan. Kallelta ei rohkeutta puutu ja saaliiksi on saatu sorsa- ja metsäkanalintujen lisäksi haavakkohanhia ja supikoiria. Nuorenpana se kuvitteli olevansa myös jänis- ja hirvikoira, mutta nämä hommat ovat onneksi jo unohtuneet. Tosin vieläkin jänistä ajetaan vähän matkaa jos näköetäisyydelle sattuu. Kalle on kaikkien kaveri, paitsi kissojen ja siilien. Niitä se ei suvaitse omalla tontillaan. Kissat ovat yleensä häipyneet jo varoituksesta, mutta siilien kanssa on käyty verisiä taisteluita. Niitä on pyöritelty autojen alle ja tuotu jopa emännän iloksi sisälle. Näyttelyura alkoi vasta lähes 2-vuotiaana kun uskaltauduttiin ensimmäiseen näyttelyyn. Tuloksena oli SA ja PU5 ja se innoittikin jatkamaan näyttelyssä käyntejä. Taipumuskoe läpäistiin eka kerralla kesällä 2000 ja muotovalioksi Kalle tuli tammikuussa 2001. Kalle on ollut tosi terve poika ja lääkärissä ei ole tarvinnut käydä juuri muuta kuin itseaiheutettujen vaivojen (mm. suolitukos, akillesjänteen katkeaminen, lievä myrkytys sienistä jne) takia.

Kallen näyttelyura on jatkunut harvakseltaan myös veteraaniluokassa ja hyviä sijoituksia on tullut lähes joka kerralla. Rop-Veteraani -sijoituksia ja jopa Rop ja Vps sijoituksia on tullut useita.

Kuulumisia 2008. Kallen kanssa on tarkoitus käydä vielä muutamassa näyttelyssä veteraaniluokassa kun ukko on vielä niin hyvässä kunnossa.
Kallen näyttelytuloksia vuodelta 2008 mm. Lestijärvi ROP-VET ja PU 4, Vaasa KV VSP-VET, Suolahti VSP-VET ja PU 3 sekä Maalahti, ROP-VET, PU 1, VSP (Kallen ollessa jo 11 v.).