Auli Peltokangas
Uskonkuja 3, 63800 Soini
p. 040-7399 859
auli.ojala(at)luukku.com

Uusi FI JVA ja muitakin uutisia

Simbasta (Koirantähden Tutti Frutti) tuli 12.5.2013 Jyväskylän mejäkokeessa uusi jäljestämisvalio! Onnea Päiville, Harrille ja Simballe! Simba oli ollut myös kokeen paras koira 46 pisteellä. Kaksi makausta oli jäänyt merkkaamatta ja siitä tuo neljän pisteen menetys. Olen tosi ylpeä Simban kehityksestä ja onnellinen myös siitä, että Simba on päässyt harrastavaan kotiin. Simba valioitui vain seitsemällä kokeella, joten melko varmaa työskentelyä on ollut alusta alkaen. Nyt kun iän myötä on tullut myös tarkkuutta enemmän alkaa myös pisteet nousta.

Tein tuossa samalla huomion, että Simba on Sannin kolmas FI JVA jälkeläinen ja kaikki nämä ovat eri pentueista :) Ei Sanni siis ihan pöllömpi periyttäjä ole ainakaan tuon jäljestyksen osalta.

Onni-Pojalle on syntynyt jälkeläisiä nyt kahdelle nartulle. Ensimmäinen pentue syntyi vapun aattona ja siitä yksi uros ja yksi narttu. Toinen pentue syntyi viikon päästä ensimmäisestä ja siinä olikin sitten enemmän pentuja. Kaiken kaikkiaan pentuja oli 10 (5+5), mutta yksi pentu oli menehtynyt parin päivän ikäisenä. Yhdeksän pentua kasvaa ja voi hyvin :)
Seuraavaa synnytystä odotellaan noin viikon sisällä.

Pikkupojat kasvavat ja kehittyvät huimaa vauhtia ja nyt alkaa olla varmistumassa, että Toivo (keltainen) jää meille kotiin. Toivossa on niin paljon meidän koirien näköä ja muistuttaa edesmennyttä Kallea, että ei sitä oikein voi minnekään muualle laittaa :)
Uskokin on niin mielenkiitoinen, että mielelläni senkin kotiin jättäisin, mutta täytyy ottaa järki käteen ja etsiä vielä hyvää harrastavaa kotia Uskolle.