Auli Peltokangas
Uskonkuja 3, 63800 Soini
p. 040-7399 859
auli.ojala(at)luukku.com

Näyttelyhuumaa…

Eilen lauantaina oli Kuortaneella ryhmänäyttely, jonne ilmoitin Sanninkin vaihteeksi veteraaneihin. Päivä alkoi tuttujen morjestamisella ja kävin vähän Pojun kanssa harjoittelemassa kehässä juoksuakin. Pojun omistaja tosin näytti Pojun kehässä, mutta halusin vähän saada ”tuntumaa” Pojun esiintymistaitoihin. Paikalla oli omista kasvateistani siis Poju ja Simba sekä lisäksi sijoitusnarttuni Stella ja oma koirani Sanni.

Tässä päivän tulokset: Poju (KT Ivory) JUN EH/2, Simba (KT Tutti Frutti) AVO ERI/1, Stella (Strongline’s Cute Kiss) JUN EH/1 ja Sanni (FIN JVA Jummi-Jammin Sirius Rouge) VET ERI/1, ROP-VET ja vielä BIS 2-veteraani.

Täytyy sanoa, että olin aivan äimän käkenä kun meidän 10-vuotias voitti kaikki menestyksekkäät veteraaninartut, joita oli luokassa peräti viisi. Sanni oli veteraaneista ainoa, joka ei ollut muotovalio. Sanni sai myös tosi hyvän arvostelun :)

Yllätykset eivät jääneet vielä tähänkään, sillä Sanni pärjäsi hienosti myös näyttelyn parasta veteraania valitessa. Koiria taisi olla kahdeksan paikalla ja Sanni tuli näyttelyn toiseksi kauneimmaksi veteraaniksi.

Olen todella tyytyväinen, että otin Sannin mukaani. Meinasin nimittäin jättää kotiin kun mielestäni Sannin karva ei ole parhaassa mahdollisessa kunnossa ja lihaskuntokaan ei ole talven jäljiltä paras mahdollinen.