Auli Peltokangas
Uskonkuja 3, 63800 Soini
p. 040-7399 859
auli.ojala(at)luukku.com

Aika kuluu ja ollaan jo keväässä!

Päivityksiä taas pitkästä aikaa. Viime vuodesta vielä lyhyesti tärkeimmät. Elmosta (FI MVA FI JVA KT Invisible Man) tuli kuudella kokeella uusi jäljestämisvalio ja olen tosi ylpeä niin Elmosta kuin Jerestäkin. Täytyy sanoa, että Elmo on kyllä todellinen luonnonlahjakkuus jäljestämiseen. Harjoittelukertoja viime kesälle tuli varmaan kolme, joista yksikään ei ollut edes avo-luokan jäljen mittainen. Tulihan siinä Elmolle vielä yksi ”turha” ykkönenkin kun yksi jälki hylättiin. Elmo ja Jere starttasivat myös nome-kokeessa ja nollan jälkeen saatiin syksyllä tuloskin eli ALO3 Kuortaneella. Kaikki muu sujuu hyvin kun hallittavuutta saisi vielä paremmaksi.

Simba (KT Tutti Frutti) saavutti  kaksi ykköstulosta mejässä ja toiveissa siintää valioituminen tälle kesälle! Hyvä Päivi ja Simba!

Lenni (Meripojan Lenni) ”ajeli” itsensä käyttövalioksi joulukuussa 2012!

Tytti (KT First In Line) sai taipparit läpi ja saa nähdä mitä Anne ja Tytti tänä kesänä ja syksynä saavuttavat ”kisakentillä” . Tuloksia saattaa tulla paristakin lajista, mutta niistä enemmän sitten vähän myöhemmin. Tsemppiä harkkoihin Annelle ja Tytille!

Tämä vuosi on alkanut omalta osaltani melko rauhallisesti, mutta onneksi kasvattien omistajat ovat kuitenkin olleet liikkeellä. Viime kevään pikku pojat ovat aloittaneet ”näyttelyuransa” ja molemmilla on yksi käynti takana tuloksella JUN EH. Kehittymättömiähän pojat vielä ovat, mutta koko ajan mennään aikuisempaan suuntaan.

Lyyti sai jälleen kaksi urospentua maaliskuussa, mustan ja keltaisen kuten edelliskeväänäkin :) Kun sitä narttua nyt ei vaan tunnu syntyvän millään niin päätin sitten jättää toisen pennuista kotiin kasvamaan. Vielä on päättämässä kumpi pennuista jää kotiin. Pennut kulkevat nyt työnimillä Usko ja Toivo :)

Onni-Pojalla on käynyt tyttöjä kylässä ja tällä hetkellä ainakin kaksi morsiota on tiineenä. Toisilta odotamme vielä tilanteen kehittymistä. Saapa nähdä onko meillä kesän korvalla ajokoiran pentukin ????